«Με ποια μιλάς μ@λ@κα;»: Εκτός εαυτού η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte – Το viral βίντεο

Χαμός με Σολωμού και Mente Fuerte: «Τι είμαι ρε μ... εγώ;» (VIDEO)

Η ζήλεια δεν κρύβεται

Όσο και να προσπαθούν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, αρνούμενοι να απαντήσουν για τη σχέση τους, η Μαρία Σολωμού και ο ράπερ Mente Fuerte, αυτό που έχουν μεταξύ τους δεν κρύβεται και πλέον ο ράπερ το δείχνει κάνοντας πλάκα στο Tik Tok.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε, το οποίο έγινε γρήγορα viral, προσπαθεί να κάνει πλάκα στη Μαρία Σολωμού προσποιούμενος ότι μιλάει με μία άλλη γυναίκα στο τηλέφωνο.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει στο βίντεό του ο Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού να παρακολουθεί τη συζήτησή του και να εκρήγνυται και να του απαντάει μόλις έκλεισε το τηλέφωνο σε μια επική σκηνή ζηλοτυπίας:

«Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».