Το YouTube σας ρίχνει τα ταρώ -Ποια η δική σας πρόβλεψη

Το YouTube σας ρίχνει τα ταρώ -Ποια η δική σας πρόβλεψη

Κάτι διαφορετικό

«Αγάπη», «Υγεία» ή «Τύχη». Ποια θα ήταν η πρώτη ερώτησή σας εάν σας έλεγαν να σας ρίξουν τα ταρώ;

Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά πλέον το YouTube «λέει» τα ταρώ. Μια τράπουλα σε ένα μωβ σκηνικό ανοίγει στον υπολογιστή σας και τρεις youtubers περιμένουν να δουν εάν θα τις επιλέξετε.

Αγάπη, Υγεία ή Τύχη; Η επιλογή δική σας… (πατήστε εδώ)

Μόλις διαλέξετε την κατηγορία, που επιθυμείτε, η YouTuber σας καθοδηγεί και σας καλεί να ανακατέψετε την τράπουλα. Έπειτα, διαλέγετε ένα χαρτί και εκείνη εξηγεί τι σημαίνει.

Στη συνέχεια, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεχίσετε με την Κάρτα της Ψυχής.

Το YouTube σας ζητά να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας –μπορείτε να μην το κάνετε και να προχωρήσετε, και στη συνέχεια να πληκτρολογήσετε την ημερομηνία γέννησής σας. Και εδώ εξηγεί τι σημαίνει αυτή η κάρτα.

Το YouTube υποστηρίζει ότι δημιούργησε αυτή τη διαφορετική εμπειρία, καθώς η κοινότητα ταρώ στην διαδικτυακή πλατφόρμα έχει αυξηθεί.

«Μάλιστα, πέρυσι, τα βίντεο με τη λέξη «ταρώ» στον τίτλο προβλήθηκαν περισσότερες από 250 εκατομμύρια φορές στις ΗΠΑ. Για να γιορτάσουμε την κοινότητα των καρτών ταρώ, συνεργαστήκαμε με μερικούς από τους αγαπημένους σας δημιουργούς και καλλιτέχνες για να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία ταρώ», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.