Οταν ο Γκουσγκούνης σέρβιρε τον Χορν και η άγνωστη φιλία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου (VIDEO)

Οταν ο Γκουσγκούνης σέρβιρε τον Χορν και η άγνωστη φιλία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου (VIDEO)

O Κώστας Γκουσγκούνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών

Ο θρύλος των αισθησιακών ταινιών, Κώστας Γκουσγκούνης, δεν βρίσκεται πια εν ζωή, καθώς «έφυγε» σε ηλικία 91 ετών.

O Γκουσγκούνης γεννήθηκε στη Λάρισα, στις 21 Μαρτίου 1931. Έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας κοντά στον πατέρα του Μίμη Γκουσγκούνη και στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα, όπου αργότερα άνοιξε φωτογραφείο στον Χολαργό.

Ο μεγάλος ατακαδόρος των ελληνικών αισθησιακών ταινιών έπαιξε και σε κάποιες ταινίες σε ρόλο κομπάρσου, ή με λίγες ατάκες, από το 1952 έως το 1958 και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε αρκετές ερωτικές, αλλά και αστυνομικές ταινίες, από το 1965 μέχρι το 1984.

Μάλιστα, κυκλοφορεί στο ίντερνετ και η σκηνή που συναντιέται με τον Δημήτρη Χορν, στην ταινία «Μια ζωή την έχουμε», σε έναν από τους μικρούς ρόλους που έκανε όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

Ο Γκουσγκούνης σερβίρει και ο ταμίας Χόρν που είναι πνιγμένος από τους λογαριασμούς μετά βίας σηκώνει το κεφάλι του για να του μιλήσει.

Στο βιογραφικό του Γκουσγκούνη αναφέρεται επίσης ότι εμφανίστηκε ως κομπάρσος στην «Αγνή του λιμανιού» και στη «Θεία απ’ το Σικάγο».

Κώστας Γκουσγκούνης: Η φιλία με τον Ανδρέα Παπανδρέου και η πρόταση να κατέβει με το ΠΑΣΟΚ

Ο Κώστας Γκουσγκούνης δεν ήταν μόνο σταρ του ερωτικού κινηματογράφου. Είχε και πολιτική άποψη, κάτι που δεν γνώριζαν αρκετοί.

Υπήρξε γνωστός υποστηρικτής του Ανδρέα Παπανδρέου και άλιστα, φέρεται να είχε συνδεθεί φιλικά μαζί του, δηλώνοντας ότι «δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοιον άνθρωπο, ακομπλεξάριστο, έξυπνο, ευφυή».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Παπανδρέου τού είχε προτείνει να πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ, πρόταση που ο ηθοποιός αρνήθηκε ευγενικά.