Πήρε καινούργιο σπίτι και βρήκε ένα κρυφό χρηματοκιβώτιο!-Σοκαρίστηκε από το περιεχόμενο του

Πήρε καινούργιο σπίτι και βρήκε ένα κρυφό χρηματοκιβώτιο!-Σοκαρίστηκε από το περιεχόμενο του

Δεν ήταν η μόνη που είχε προσπαθήσει να το ανοίξει

Μέσω της εφαρμογής Tik Tok μία Αμερικανίδα αποκάλυψε την προσπάθειά της να διαρρήξει το μυστηριώδες χρηματοκιβώτιο που κρυβόταν στο τζάκι της στο νέο της σπίτι. Μάλιστα όπως φαίνεται ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να το διαρρήξει καθώς , η πρόσοψη του χρηματοκιβωτίου είχε ήδη τρεις μικρές τρύπες στο μπροστινό μέρος. 

Ωστόσο εκείνη και ο πατέρας κατάφεραν να το βγάλουν στην επιφάνεια και με την βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα κατάφεραν να το ανοίξουν.

Εκεί η γυναίκα ανακάλυψε ένα νόμισμα της 50ής επετείου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Επιπλέον, το χρηματοκιβώτιο περιείχε επίσης κάποιους πολύτιμους λίθους και τραπουλόχαρτα. Αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι υπήρχε μια εφημερίδα του 1850, η οποία είχε διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

«Αν αυτή η εφημερίδα είναι όντως από το 1850 και σε τόσο καλή κατάσταση, μπορεί να αξίζει κάτι», απάντησε κάποιος. «Θα πρέπει να τη χειριστείτε με προσοχή και να την εκτιμήσετε», ανέφερε στο βίντεο της.

 

@fireplacesafe First day in my new house and I FOUND A SAFE IN THE FIREPLACE! #safeinwall #safe #houseoftiktok #diy #inwall #treasure #treasurehunt #rennovation #fireplaceproject #wallsafe ♬ original sound – Fire Place Safe