Στα «μαχαίρια» Πασχαλίδου- Χρηστίδου-«Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα»

Στα «μαχαίρια» Πασχαλίδου- Χρηστίδου-«Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα»

Αποκάλυψε γιατί άφησε στα «κρύα του λουτρού»

Την περασμένη Κυριακή η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ένα απρόοπτο στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι». Καλεσμένη μέσω Skype για να μιλήσει για τα αποτελέσματα της Eurovision, ήταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. H δημοσιογράφος αρχικά εμφανίστηκε αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου της ζήτησε να πάνε σε διάλειμμα. Όταν επέστρεψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου… χάθηκε ξαφνικά, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τι έγινε ακριβώς και έφυγε από την εκπομπή του Mega για να βγει ζωντανά στην Ελένη Τσολάκη.

«Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open. Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί. Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις. Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα! Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.