Ειρήνη Στεριανού: Έλεγαν ”τι κάνει η Ειρήνη στον χώρο μας”

Ειρήνη Στεριανού:  Έλεγαν ''τι κάνει η Ειρήνη στον χώρο μας''

Το μοντέλο μιλά για την ενασχόλησή της με την υποκριτική

Η Ειρήνη Στεριανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», σχολιάζοντας τα όσα άκουσε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Όπως παραδέχθηκε, «την αρχή άκουγα σχόλια του τύπου “Τι κάνει η Ειρήνη στον χώρο μας” και σίγουρα το είχα και εγώ αυτό το άγχος με τα παιδιά της παράστασης, όταν τα πρωτογνώρισα, έλεγα “τι θα λένε”. Σιγά σιγά, όμως, το απενοχοποίησα αυτό».

Μιλώντας για το GNTM και πόσο την βοήθησε την μετέπειτα πορεία της, η η Ειρήνη Στεριανού είπε: «Σίγουρα το “GNTM” με βοήθησε στην αρχή για να είμαι πιο αναγνωρίσιμη και να μπορούν να με επιλέγουν. Μετά όμως αν δεν προσπαθήσεις, γιατί αλήθεια έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Βοηθάνε και τα social media αλλά δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν να πω την αλήθεια».

Καταλήγοντας Ειρήνη Στεριανού είπε ότι η εξωτερική εμφάνιση αποτελεί δίκοπο μαχαίρι για τον χώρο της υποκριτικής: «Ο χώρος της υποκριτικής είναι πάρα πολύ δύσκολος γιατί δεν κρίνεσαι μόνο για την δουλειά σου. Κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Με έχει δυσκολέψει η εξωτερική μου εμφάνιση και στο να πάρω κάποιον ρόλο. Δεν ανοίγει πάντα πόρτες η ωραία εμφάνιση, μπορεί να κάνει και κακό γιατί δεν σε βλέπουν τόσο σοβαρά».