Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια του «Power of love» που είχε συλληφθεί για 8 κιλά κοκαΐνης

Αποφυλακίζεται η πρώην παίκτρια του «Power of love» που είχε συλληφθεί για 8 κιλά κοκαΐνης

Ο λόγος για την Έλενα Πολυχρονοπούλου

Πριν από λίγους μήνες, η πρώην παίκτρια του «Power of love», Έλενα Πολυχρονοπούλου, προφυλακίστηκε επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της, γνωστό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος μαζί με τον δικηγόρο Παντελή Κοκοτό συγκέντρωσαν «σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή».

Ζητήθηκε να δώσει η παίκτρια του ριάλιτι συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως κατατέθηκε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η γυναίκα αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και« αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο».