Συναντήθηκαν στις Κάννες η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή μετά το unfollow; (VIDEO)

Συναντήθηκαν στις Κάννες η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή μετά το unfollow; (VIDEO)

Συναντήθηκε στις Κάννες η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή;

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 76η διοργάνωση του Φεστιβάλ Καννών στο Palais des Festivals et des Congrès στις Κάννες.

Διάσημες stars από όλον τον πλανήτη περπατούν στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες υψηλής ραπτικής και λαμπερά κοσμήματα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Από την Ελλάδα, μετά τη Δούκισσα Νομικού και τη Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή  πήγε στη Γαλλική Ριβιέρα ως καλεσμένη γνωστού brand καφέ με το οποίο συνεργάζεται.

Η απορία όλων φυσικά είναι εάν συναντήθηκε η Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Χατζηπαντελή μετά το unfollow.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Βίκυ Καγιά στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα και εκείνη δεν αρνήθηκε να απαντήσει.

«Έφτασε η Σοφία στις Κάννες αλλά εμείς φύγαμε, οπότε δεν συναντηθήκαμε. Κάθε αποστολή έχει τις ημέρες της. Γιατί να μη συναντηθούμε; Προς Θεού απλά έτσι είναι οργανωμένο» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

«Τελειώνω τη θητεία μου στο Shopping Star 6 Ιουνίου με το καλό. Το επόμενο βήμα είναι οι διακοπές, χρόνος με τα παιδιά, προσωπικός χρόνος, να κάτσω να τα σκεφτώ, να ηρεμήσω, να βρω τα πατήματά μου. Κλείνει ένας μεγάλος και πολύ σημαντικός κύκλος. Όλα έχουν αρχή και τέλος. Θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι θεατρικό. Θα ολοκληρώσω τη θητεία μου όπως πρέπει στο κανάλι που 7 χρόνια συνεργάζομαι άψογα και μετά θα δούμε. Δεν βιάζομαι. Δεν ξέρω ποια θα με αντικαταστήσει στο Shopping Star» τόνισε η Βίκυ Καγιά.