Καινούργιου σε Μαραντίνη: «Για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη;»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκτός εκπομπής – Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου (VIDEO)

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Με την διάσταση που πήρε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, ύστερα από την πρόσφατη συνέντευξη του τραγουδιστή, ασχολήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με την τηλεοπτική της παρέα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Πέμπτης, στον Alpha.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την προηγούμενη φορά είχα και έναν διαπληκτισμό με τον Θοδωρή για κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή. Με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και μετά μου είπε «συγγνώμη για την ένταση, Κατερίνα». Τους καταλαβαίνω και τους δύο γιατί ξέρω ότι και οι δύο είναι πολύ καλά παιδιά και εξαιρετικοί γονείς. Ρε Θοδωρή, όμως, να το πω τώρα μέσα από την καρδιά μου! Για ποιο λόγο να δώσεις αυτή τη συνέντευξη χθες; Να το πω πολύ απλά. Βλέπεις ότι η γυναίκα σου, η μητέρα των παιδιών σου που ξέρω ότι την έχεις αγαπήσει, στον θάνατο της μητέρας της πέρασε η κοπέλα πολύ δύσκολα και ήσουν δίπλα της. Για ποιο λόγο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία που ξέρεις ότι κάνει εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο, εκτίθεται, είναι η μητέρα των παιδιών σου, έχει περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα με την οικογένεια της; Να μπεις σε μια διαδικασία να δώσεις δηλαδή μια συνέντευξη, να πεις τέτοιες προσωπικές λεπτομέρειες που να στεναχωρήσεις και την μητέρα των παιδιών σου αλλά και τα παιδάκια σου».

«Να πρέπει τώρα όλοι το Σαββατοκύριακο να δουν αν θα πει κάτι η Σίσσυ, που δεν θα πει προφανώς, για να απολογηθεί. Δεν είχε λόγο να το κάνει. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής και είναι δυο παιδιά, επειδή τα γνωρίζω από την αρχή σαν ρεπόρτερ που ήμουν στον Όμορφο Κόσμο, που ερωτεύθηκαν πάρα πολύ, ο ένας βοήθησε τον άλλον, ανέβηκαν μαζί, είχαν κοινή πορεία και έκαναν τα παιδιά τους που είναι πάρα πολύ γλυκά και χαμηλών τόνων. Δεν είχε λόγο να το κάνει αυτό χθες, ρε παιδιά».

«Ήταν λίγο κεραυνός αυτό που έγινε. Βέβαια, εγώ θα περίμενα μια αντίδραση το προηγούμενο διάστημα που έλεγαν τα πρωτοσέλιδα πως «δεν πληρώνει διατροφή ο Μαραντίνης». Θα έπρεπε όμως να γίνει τότε. Τώρα, βγήκε χθες μετά από τόσο καιρό να πει ότι εγώ την διατροφή την έδινα κανονικά. Στο κομμάτι όμως που βγήκε, διαφωνώ κάθετα. Ήταν άβολο για εμένα που το παρακολουθούσα. Δηλαδή πιάστηκε η καρδιά μου! Και ξεκινώντας λέγοντας πως αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει αναφερόμαστε δημόσια; Στεναχωρήθηκα ρε παιδιά. Μάτωσε η ψυχή μου. Κοιταζόμασταν με τη Ναταλί και λέγαμε… δεν μπορώ και να εκφραστώ. Τα παιδιά είναι στην ηλικία των παιδιών μας» πρόσθεσε, επίσης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.