Καινούργιου: «Εγώ θα τον στηρίξω τον Καράβα»

Καινούργιου: «Ανδρες με σχέση έρχονται σπίτι μου και χτυπάνε τα κουδούνια και βγαίνω τρελή» (VIDEO)

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καράβα ασχολήθηκε η παρέα του Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας. Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να υποστηρίξει το γνωστό μοντέλο, μετά τον σάλο που προκάλεσε η «υπερβολική αυτοπεποίθηση» που φέρεται να έδειξε με τα λεγόμενά του στην εκπομπή Night Out και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

«Πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ μαζί μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό», απάντησε ο Γιώργος Καράβας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο της τηλεπαρουσίασης.

«Απ’ αυτό που είδα, εγώ θα τον στηρίξω τον Καράβα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει στον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να το ‘χει δουλέψει», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν είχα αυτοπεποίθηση, θαυμάζω τους ανθρώπους που λένε ότι: εμένα ό,τι κι αν μου δώσουν μπορώ να το διεκπεραιώσω», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Εγώ το «τέλεια» δεν θα το έλεγα ποτέ. Όμως, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που όλο το Σαββατοκύριακο έβλεπα αυτή την αναπαραγωγή στα sites», ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση φτάνει στα όρια της υπεροψίας. Μπορείς να πιστεύεις στον εαυτό σου χωρίς να το διαλαλείς. Άνθρωποι που έχουν κάνει όντως τα πάντα και δεν είναι τόσο υπερόπτες. Υπάρχουν παρουσιαστές που είναι χαμηλών τόνων στον αέρα και υψηλών εκτός αέρα. Υπάρχει πολλή υποκρισία και ο Καράβας δεν έχει υποκρισία, έδειξε μία υπεροψία», σχολίασε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.