Μαρία Μπακοδήμου: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Άσε μας ρε φίλε, κοροϊδευόμαστε» (VIDEO)

Μαρία Μπακοδήμου: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Άσε μας ρε φίλε, κοροϊδευόμαστε» (VIDEO)

Σκοτωμός on air!

Το απόσπασμα με τον τρόπο που αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας στο βίντεο με τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε η Μαρίλια Μητρούση σε πρόσφατη εμφάνισή της για τον Αλέξη Γεωργούλη, σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και εκφράστηκε με έντονο τρόπο κατά του Γιώργου Λιάγκα καθώς όπως είπε, αν δε του άρεσε το απόσπασμα, δεν θα έπρεπε καν να το παίξει. Ωστόσο, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, είναι επαγγελματίας και ξέρεις καλά τον ρόλο του.

«Ο Λιάγκας, βγήκε και είπε, “είναι δυνατόν να κάνουν αυτή την επίθεση στο κορίτσι και τη διαπόμπευση σε έναν άνθρωπο που απλά γνώριζε έναν άλλο και να τον στριμώξουν στον τοίχο για να μιλήσει, και ναι ήταν και δικιά μας κάμερα”. Ε μη το παίζεις ρε φίλε άμα δε σ’ αρέσει. Κι αν δε σου αρέσει σαν τακτική, μη στέλνεις την κάμερα.



Κι αν δε σου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης των ρεπόρτερ, πες τους να ρωτάνε πιο ευγενικά. Τα παιδιά κάνουν ό,τι τους ζητάτε. Είναι σαφές αυτό, ότι αν δε πάνε το υλικό που θέλετε τα παιδιά μπαίνουν black list. Μη τρελαθούμε τώρα. Και βγαίνεις μετά και καταδικάζεις αυτό που έχεις κάνει εσύ. Τι τρέλα.

Εγώ τους ρεπόρτερ τους αγαπώ. Και έχουν δει τα γυαλιά μου και το αυτοκίνητό μου πολλές φορές γιατί δε μπορώ να τους μιλήσω πάντα, αλλά περιμένουν απ΄ έξω. Αυτός που δίνει τη νότα κάθε εκπομπής είναι ο παρουσιαστής. Ο παρουσιαστής είναι αυτός που θα βγει και θα πει, “δε θέλω να βγαίνεις και να ρωτάς έτσι” ή “θέλω να βγαίνεις και να είσαι πιο μαχητικός από όλους”. Όταν εσύ είσαι αυτός που δίνει τη νότα, μετά την παίρνεις, τη δείχνεις και μας λες ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι.

Άσε μας ρε φίλε τώρα. Μη κοροϊδευόμαστε. Ο Γιώργος ξέρει τον ρόλο. Είναι επαγγελματίας».