Εξαγριώθηκε ο Πάνος Καλίδης: Πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από τη συνέντευξη

Εξαγριώθηκε ο Πάνος Καλίδης: Πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από τη συνέντευξη

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για την Κωνσταντίνα και τον ντόρο που έγινε με την αποχώρηση και την επιστροφή της στο σχήμα, μίλησε για το Survivor, ενώ μια ερώτηση τον έκανε να βγάλει το μικρόφωνο και να αποχωρήσει.

«Είναι πολύ πιθανό να ήταν διαφημιστικό κόλπο για να γίνει ντόρος. Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μην τηρηθούν κάποιοι κανόνες και όροι τις συμφωνίας, έτσι ώστε ο ένας από τους καλλιτέχνες του σχήματος να νιώθει αδικημένος και να πρέπει να αποχωρήσει για το καλό της καριέρας του», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Ο Πάνος Καλίδης είπε στη συνέχεια: «Κάποια στιγμή που ήμασταν στην παραλία με την Κάτια είχε περάσει ένας κωπηλάτης και μας έδωσε κάτι γαλέτες. Μου έδωσε και το κινητό του και μπήκα στα social και είδα το προφίλ μου και έστειλα κι ένα μήνυμα».

«Υπάρχει κάποιος που πιστεύει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Δεν έχει αξιοπρέπεια και ο λόγος του δεν έχει βαρύτητα. Εδώ ακούσαμε από τον Εμμανουήλ ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάνα, ο Άρης ότι ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό; Αφού με τη Ναυσικά είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και γνωριζόμαστε και σαν ζευγάρια», είπε επίσης ο Πάνος Καλίδης.

«Πώς το πήρε αυτό ο σύντροφος της Ναυσικάς;», ρώτησε η ρεπόρτερ και ο Πάνος Καλίδης γέλασε, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα, βέβαια, επέστρεψε και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη.