Βογιατζάκη: «Δεν είμαι τηλεοπτικό προϊόν για την εκπομπή σου» – Καινούργιου: «Τότε γιατί ήρθες;» (VIDEO)

Βογιατζάκη: «Δεν είμαι τηλεοπτικό προϊόν για την εκπομπή σου» - Καινούργιου: «Τότε γιατί ήρθες;» (VIDEO)

Αμηχανία επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την Σοφία Βογιατζάκη

Αμηχανία επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός αντέδρασε με το πείραγμα του Γρηγόρη Γκουντάρα για τους πανηγυρισμούς του Τριαντάφυλλου -ο οποίος τελικά παρέμεινε στο J2US μαζί με την Φελίσια Τσαλαπάτη- κι όπως φάνηκε δεν ήταν πρόθυμη να σχολιάσει το θέμα.

«Τι να με πειράξει;; Όχι, αγάπη μου. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τρίτους ανθρώπους, που δεν είναι παρόντες. Δεν το κάνω εγώ. Δεν μπορώ να σχολιάσω μία εικόνα; Επίσης, το να σχολιάζουμε όλοι τα πάντα είναι κάτι… Θέλω να σας πω κάτι και το ξέρετε χρόνια αυτό. Αν δεν το ξέρετε, να σας το πω. Ιδιοσυγκρασιακά δεν είμαι άνθρωπος, που είναι τηλεοπτικό προϊόν. Ούτε είμαι άνθρωπος που θα εμφανιστώ σε εκπομπές και θα κάνω ίντριγκες, ούτε θα σχολιάσω. Δεν μου αρέσει και δεν το κάνω για κανέναν ούτε στην προσωπική μου ζωή, ούτε στην τηλεόραση, ούτε πουθενά. Για κανένα νούμερο, για καμία τηλεθέαση και για καμία εκπομπή.

Το να βλέπω μία εικόνα και να σχολιάζω, δεν μου αρέσει και δεν θα το κάνω ποτέ. Μπορεί να μην είμαι το κατάλληλο προϊόν για την εκπομπή σου και να σε φέρω σε δύσκολη θέση» ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.




 

«Γιατί ήρθες τότε; Με στενοχωρεί λίγο αυτό που λες για προϊόν. Εμείς καλέσαμε την Σοφία και τον Σαρμπέλ. Ούτε εγώ είμαι τηλεοπτικό προϊόν, ούτε ο Γρηγόρης, ούτε η Χρύσλα, ούτε κανείς από εμάς» της απάντησε αποσβολωμένη η Κατερίνα Καινούργιου για την ξαφνική τοποθέτηση.

«Δεν λέω ότι με αντιμετωπίσατε έτσι, αλλά εξηγώ ότι δεν μου αρέσει να σχολιάζω για τρίτους ανθρώπους» είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν σου ζητήσαμε να σχολιάσεις τον Τριαντάφυλλο. Σου είπα την γνώμη μου ότι δεν μου άρεσε αυτό που είδα» κατέληξε η παρουσιάστρια, κλείνοντας το θέμα, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την μεριά του τής εξήγησε πως απλά την πείραζε.