Σάλος με την Θεοφανία Παπαθωμά: «Νομιμοποιεί τον βιασμό» (VIDEO)

Σάλος με την Θεοφανία Παπαθωμά: «Νομιμοποιεί τον βιασμό» (VIDEO)

Χαμός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Σάλο έχει προκαλέσει από εχθές η δήλωση της Θεοφανίας Παπαθωμά για την υπόθεση Γεωργούλη, καθώς η ηθοποιός αφήνει υπόνοιες κατά της καταγγέλλουσας.

«Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», έγραψε χαρακτηριστικά η κα Παπαθωμά.

Η δήλωσή της σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να εκφράζουν έντονα την αντίθεσή τους.

«Την ειρωνεία σε αυτό το πράγμα δεν την χωράει ο νους! Η κατηγοριοποίηση των γυναικών με βάση την επαγγελματική τους θέση… Δεν το χωράει ο νους μου, κυρία Παπαθωμά! Ότι εσείς που έχετε σπουδάσει, που έχετε κάνει σπουδαία πράγματα στη ζωή σας, κατηγοριοποιείτε την γυναίκα με βάση την επαγγελματική της καταξίωση. Δηλαδή αν ήταν η καθαρίστρια από το Ευρωκοινοβούλιο, θα θεωρούσε ότι… όχι, μπορεί και να την βιάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για να προσθέσει, εμφανώς εξοργισμένη, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου πως «υπάρχει και χειρότερο! Η κα. Παπαθωμά νομιμοποιεί τον βιασμό με κάποιο τρόπο ρωτώντας τον εαυτό της και τους άλλους, «κι αν θες να βιάσεις κάποια;». Τι εννοείς δηλαδή;».



Μετά την προβολή δήλωσης και του Γρηγόρη Πετράκου, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Πραγματικά δεν έχω λόγια να το σχολιάσω αυτό. Έχω μείνει άναυδη».