Κριστίνα Αγκιλέρα: Δηλώνει λάτρης του στοματικού σεξ – «Είμαι υπέρμαχος της… κατάποσης, υπάρχει πολλή πρωτεΐνη»

Κριστίνα Αγκιλέρα: Δηλώνει λάτρης του στοματικού σεξ – «Είμαι υπέρμαχος της… κατάποσης, υπάρχει πολλή πρωτεΐνη»

Πιπεράτη αποκάλυψη - Τι λέει γιατρός

Η Κριστίνα Αγκιλέρα παραχώρησε μια πιπεράτη συνέντευξη, αποκαλύπτοντας ότι λατρεύει το στοματικό σεξ.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δήλωσε υπέρμαχος της… κατάποσης λογω των συστατικών του σπέρματος.

«Είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που μπορείτε να εξερευνήσετε πράγματα. Είμαι υπέρμαχος της… κατάποσης, υπάρχει πολλή πρωτεΐνη, είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί αφού έχεις κάνει όλη τη σκληρή δουλειά».

«Το σεξ είναι διασκέδαση και το να γνωρίζεις το σώμα σου είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θα συμβεί μονάχα αν περάσεις… χρόνο με τον εαυτό σου πρώτα, ούτως ώστε να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον σύντροφό σου τι σου αρέσει να γίνεται στο σεξ», πρόσθεσε.

Η Δρ. Δανάη Μαραγκουθάκης μίλησε στην Metro σχετικά με την πρωτεΐνη στο σπέρμα, εξηγώντας τι πραγματικά συμβαίνει.

«Ουσιαστικά ο μέσος όγκος του σπέρματος ή της εκσπερμάτισης είναι περίπου 5ml και τα συστατικά αυτού του σπέρματος θα αλλάξουν με την ηλικία και την υγεία», είπε η Δρ Μαραγκουθάκης. «Έτσι, δεν πρόκειται κάθε άνδρας να παράγει την ίδια ποσότητα πρωτεΐνης στο σπέρμα του ή να έχει την ίδια ποσότητα σπερματοζωαρίων στο σπέρμα του. Ο όγκος της εκσπερμάτωσης, θα εξαρτηθεί από την τελευταία φορά που αυνανίστηκε, άλλοτε θα είναι λίγο περισσότερο άλλοτε θα είναι λίγο λιγότερο».

«Έτσι, όσον αφορά την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, θα έχετε ίσως ένα τέταρτο του γραμμαρίου έως μισό γραμμάριο πρωτεΐνης, ανάλογα με τον άνδρα, σε κάθε 5 ml όγκου εκσπερμάτισης. Έτσι, κατά μέσο όρο, υπάρχουν 250mg (ή 0,25g) πρωτεΐνης σε 5ml»

«Αν το συγκρίνετε αυτό με το ασπράδι αυγού για παράδειγμα, ένα μεγάλο ασπράδι αυγού περιέχει 3,6 γραμμάρια πρωτεΐνης, οπότε θα έπρεπε να πιείτε μερικά λίτρα σπέρματος για να καλύψετε τη συνιστώμενη ημερήσια διατροφική απαίτηση σε πρωτεΐνη (η οποία είναι συνήθως 46 ή 56 γραμμάρια πρωτεΐνης την ημέρα!), κάτι που δεν συνιστώ, προκειμένου να αναπληρώσετε αυτή την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη».