MasterChef: Αλέξανδρος κατά Πορφύρη – «Ο τύπος είναι γλίτσας και σίχαμα» (VIDEO)

MasterChef: Αλέξανδρος κατά Πορφύρη – «Ο τύπος είναι γλίτσας και σίχαμα» (VIDEO)

Τα πήρε

Η κόντρα ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Γιώργο στο MasterChef φαίνεται να μην έχει τέλος.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο η αιτία για να ξαναβγούν τα μαχαίρια μεταξύ τους ήταν η Γιώτα. Ο Γιώργος Πορφύρης πιστεύει ότι ο Αλέξανδρος είχε συνωμοτήσει στην προηγούμενη ομαδική με τον Παύλο, για να τη βγάλουν υποψήφια.

Ο Αλέξανδρος βλέπει με καχυποψία και την κίνηση του Κωνσταντίνου Κόκοτα να τον συμπεριλάβει στην ομάδα του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αν το έκανε εσκεμμένα είναι γιατί τον δασκάλεψε ο φίλος του ο Πορφύρης, τον οποίο χαρακτήρισε γλίτσα, τσόφλι και σίχαμα.

«Ο Κόκοτας με κοιτάει ενοχικά. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό παιδί ο Κώστας. Θα με στεναχωρήσει άμα είναι σε αυτό. Παρ’ όλα αυτά θα τον δικαιολογήσω, αν όντως το έχει κάνει, γιατί είναι πιο μικρός και έχει να κάνει με έναν τύπο, ο οποίος είναι μεγάλη γλίτσα, μεγάλο τσόφλι. Ο τύπος είναι σίχαμα», ήταν οι απίστευτοι χαρακτηρισμοί που απέδωσε στον Πορφύρη ο Αλέξανδρος.

Ο Αλέξανδρος έγινε έξαλλος, εκτοξεύοντας χαρακτηρισμούς με αποδέκτες ορισμένους παίκτες που έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ. Δε θέλησε τέλος να τους ονοματίσει, αλλά ήταν σαν να φωτογράφιζε τη Μαρία Μπέη.