O Βασάλος αγωνίζεται στους στίβους μάχης και η Βαλαβάνη ζει τον έρωτα της με τον Μόργκαν στη Χαβάη (ΦΩΤΟ)

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με... ζεβρέ μπικίνι στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποχώρησε πολύ νωρίς από το Survivor All Star, ωστόσο όπως φαίνεται δεν δίνει δεκάρα για το ριάλιτι επιβίωσης.

Η επιχειρηματίας, που έχει επιλέξει να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή, έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μάλιστα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο επιβεβαιώνονται, με την ίδια να ζει πλέον τον έρωτα στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν.

Το ζευγάρι και η την παρέα του τις προηγούμενες μέρες έκανε ένα ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ τώρα απολαμβάνει την εξωτική Χαβάη.

Τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram και τα likes πέφτουν «βροχή».

O Βασάλος αγωνίζεται στους στίβους μάχης και η Βαλαβάνη ζει τον έρωτα της με τον Μόργκαν στη Χαβάη (ΦΩΤΟ)

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν;

Ο 43χρονος είναι γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο Nomads, το 2018. Είναι ντράμερ του συγκροτήματος BARB WIRE DOLLS και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Ελλάδα και την Καλιφόρνια.

Ο πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Εκτός από τη μουσική, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα και μεγάλη του αγάπη αποτελεί (και) το σερφ. Αξίζει μόνο να θυμηθούμε τις ώρες που πέρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα στη παραλία στα Φαλάσαρνα για να καταλάβουμε ότι είναι αρκετά αυτά που τους ενώνουν.

Βέβαια, ο αθλητισμός έχει μπει στη ζωή του πολλά χρόνια πριν. Στα 12 έτη του ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό και ως τα 24 έκανε πρωταθλητισμό, έχοντας πολλές νίκες στο ενεργητικό του, με μεγαλύτερη διάκριση τη στέψη του ως Βαλκανιονίκης. Με το σερφ άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 13 ετών και για εκείνον είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς ο ντράμερ διατηρούσε δεσμό με την άλλοτε κολλητή φίλη της, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στο σήμερα οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν διαρραγεί. Οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε καλημέρα ενώ έχουν διαλύσει και την κουμπαριά τους.