Καρολίνα και Σοφιάνα: Οι δύο κουκλάρες μετά τον Μάριο πήγαν στον Μουτσινά (VIDEO)

Καρολίνα και Σοφιάνα: Οι δύο κουκλάρες μετά τον Μάριο πήγαν στον Μουτσινά (VIDEO)

Όταν Καρολίνα και Σοφιάνα έκαναν κοινή εμφάνιση στον Νίκο Μουτσινά

Όλα δείχνουν πως ο Μάριος Πρίαμος δεν είχε ερωτικές περιπέτειες… μόνο με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα αλλά και με μια τρίτη παίκτρια η οποία σύμφωνα με το Twitter είναι η Σοφιάνα!

Κάτι το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μίλησε μέσα από την εκπομπή της Happy Day το όνομα μίας παίκτριας που ήταν σε προηγούμενο κύκλο του Survivor και είχε συνευρεθεί με τον Μάριο Πρίαμο. Όλα δείχνουν πως ο Μάριος Πρίαμος δεν είχε ερωτικές περιπέτειες… μόνο με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα αλλά και με μια τρίτη παίκτρια του Survivor.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Έλα Χριστέ και Παναγιά μας βγήκε ο Μάριος Πρίαμος, Μάνθος Φουστάνος, πιατάκι πιατάκι θα πηγαίνω από αύριο στη ζούγκλα μη μου έρθει από πουθενά. Και με την Καρολίνα, και με την Ελευθερία και με την… Μπράβο σεξουαλικότητά».

Αυτό που προκαλεί ωστόσο εντύπωση ήταν ότι οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor αφού πήγαν στον Μάριο Πρίαμο πήγαν και έδωσαν κοινή συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά!

Δείτε το βίντεο: