Γιορτή της μητέρας: Οι ευχές και τα δώρα της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μέρα και η συγκινητική αναφορά στον Μαραντίνη

Γιορτή της μητέρας: Οι ευχές και τα δώρα της Σίσσυς Χρηστίδου για τη μέρα και η συγκινητική αναφορά στον Μαραντίνη

Τι ανέφερε στο ξεκίνημα της εκπομπής της

Σήμερα γιορτάζουν όλες οι μανούλες και φυσικά ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία υποδέχτηκε στο ξεκίνημα της εκπομπής της τους τηλεθεατές με πολλά γλυκά και τρυφερά λόγια και ευχές.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” πριν από λίγους μήνες έχασε τη δική της μανούλα την οποία υπεραγαπούσε και στην οποία αναφέρθηκε εμμέσως, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες. Να τις χαίρεστε, να μας χαίρονται. Να είμαστε γερές και δυνατές μέσα σε όλους τους ρόλους μας. Να τις χαίρεστε όσοι τις έχετε ακόμα εκεί έξω».

Η ίδια συνέχισε κάνοντας αναφορά στους δύο γιους της και τον ρόλο που ποαίζει κάθε χρόνο τέτοια μέρα ο Θοδωρής Μαραντίνης στα δώρα που δέχεται από τα αγόρια της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου επίσης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη χθες στο σπίτι της: «Ήταν στο σπίτι ο Φίλιππος με έναν φίλο του και μου λέει ο φίλος του πήγα και πήρα ένα δώρο στη μαμά μου. Λέω “Φίλιππε;” και μου απαντάει “μαμά αγκαλιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, εσύ το λες”. Ο μικρός δεν μπορεί να συνδέσει ακόμα πότε είναι η γιορτή, το πετάω εγώ. Φροντίζει ο μπαμπάς τους τέτοιες μέρες, τους βάζει και ετοιμάζουν πράγματα. Τα περιμένω».