Survivor: Τα VIDEO που «έκοψε» ο Ατζούν για Σοφιάνα-Σοϊλέδη

Survivor: Η φωτό που «ανάβει φωτιές» -Η ματιά της Σοφιάνας στον Σοϊλέδη που έγινε viral

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά

Δηλώσεις στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έκανε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, μιλώντας για την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων, άφησε αιχμές για την παραγωγή, σχολιάζοντας ότι «κόβει» πλάνα. Το υπονοούμενο το άφησε όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες τους, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να υποστηρίζει πως ό,τι και να έλεγε θα «κοβόταν».

Στη συνέχεια, Δημήτρης Μακαλιάς, Μπέττυ Μαγγίρα και Μαρία Αντωνά σχολίασαν τα όσα άκουσαν.

  • Δ.Μ.: Λίγο θυμωμένος. Όταν λες ότι αυτά που θα έλεγα, δεν θα τα έπαιζαν κι αισθάνεσαι ότι τα πλάνα που έχεις πει πράγματα, δεν έχουν ήδη παίξει. Ήθελε πολλά να πει και δεν μίλησε. Αν είναι να μιλήσω και να μην παίξουν τίποτα λέει. ποιο το νόημα;
  • Μ.Μ.: Είπε και πολλά, που δεν έπαιξαν. Σε πολλά q του Κώστα, που έλεγε διάφορα πράγματα, δεν τα είδαμε εμείς ποτέ. Δεν ξέρουμε το γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Ίσως και για αυτό έχουν νόημα όλες οι αναρτήσεις, αφού βγήκε από το Survivor. Κάτι θέλει να πει, δεν μπορεί ξεκάθαρα κι όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους.
  • Δ.Μ.: Το νομικό πλαίσιο είναι κάτι που φοβίζει όλους τους παίκτες του Survivor γιατί βλέπουμε ότι όταν κινηθείς κάπως εκτός ορίων, η παραγωγή δεν χαρίζεται…
  • Μ.Μ.: Είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλει να το περάσει ο άνθρωπος. Είναι μια παράσταση πολύ τραβηγμένη, άρα σημαίνει ότι πολλά πράγματα που έγιναν, δεν τα είδαμε…

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε για το περιστατικό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα: «Στις δηλώσεις στην Φαίη Σκορδά είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο ότι υπάρχει μια σκαλέτα, την οποία πρέπει να ακολουθήσει ο Λιανός. Όταν λέει ότι εμείς είχαμε μείνει 3 ώρες εκτός χρόνου, ήταν όλοι έξω κι είχε τεθεί ήδη το θέμα, αλλά ο Λιανός κάνει ένα συμβούλιο σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Συνειδητοποιεί ότι ενώ είχε συμβεί κάτι πολύ σημαντικό, η παραγωγή πήγε να το κάνει βαβά. Αν θυμάστε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στον Νίκο μίλα. Ένιωσε ότι θα το γλιτώσουν όλοι και θα φύγει από πάνω τους. Έβλεπε έναν άνθρωπο έτοιμο να εκραγεί, να τρέμει το πόδι του και να μην μιλά κανείς. Άρα ένιωθε ότι η παραγωγή θα καλύψει κάτι».

Η Μαρία Αντωνά από την πλευρά της αποκάλυψε: «Επειδή το έχω ζήσει αυτό το περιστατικό, πέρυσι όταν βγήκε το σκηνικό με τον Άρη (σ.σ. Σοϊλέδη) και τη Σοφιάννα, τα παιδιά έβγαιναν στην κάμερα και όλη η ομάδα που ήταν εκεί και μιλούσαν για αυτό χωρίς εμείς να έχουμε δει τίποτα. Μου έλεγε ο Άρης ότι έβγαινε συνέχεια και μιλούσε, εννιά συνεντεύξεις που δεν έπαιξαν ποτέ. Το έχω ζήσει στο πετσί μου. Δεν τα παίζουν για να μην ανατρέψουν το σενάριο».