Σοκαριστική αποκάλυψη από την Κατερίνα Ζαρίφη: «Έμεινα σε οίκο ανοχής – Με τη Μενεγάκη είχα μία σχέση ”ερωτική”» (VIDEO)

Σοκαριστική αποκάλυψη από την Κατερίνα Ζαρίφη: «Έμεινα σε οίκο ανοχής - Με τη Μενεγάκη είχα μία σχέση ''ερωτική''» (VIDEO)

Δείτε όσα αποκάλυψε

Η Κατερίνα Ζαρίφη παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου θυμήθηκε, μεταξύ άλλων, τα χρόνια που έκανε ρεπορτάζ, ενώ σχολίασε και τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε και σε ένα ρεπορτάζ, για το οποίο χρειάστηκε να μείνει σε οίκο ανοχής για 24 ώρες.

«Καταρχάς γνώρισα ίσως από τα καλύτερα κορίτσια που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση ο κόσμος που μπαίνει. Τότε στους οίκους ανοχής ήταν, ξέρεις.. παρακμιακοί άνθρωποι ας πούμε που τους επισκέπτονται, Μα καμία σχέση. Όπως επίσης θυμάμαι ότι είχα κάνει με το κορίτσι κουβέντες, πολιτικές αναλύσεις που είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό».




Στη συνέχεια, η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας και μία μικρή αναδρομή στην περίοδο που βρέθηκε απέναντι της με την εκπομπή «Πρωινός Καφές».

«Τότε με την Ελένη που πήγαμε απέναντι στον πρωινό καφέ που θέλανε να μας κάψουν στο Σύνταγμα. Όπου και να πάω με κάποιον απέναντι θα είμαι, γιατί είμαστε 15 χρόνια στον χώρο. Όταν φύγαμε από την Ελένη τότε ήμασταν 3 4 άτομα. Εγώ τότε ήμουν στο μετέωρο βήμα του πελαργού, σκεφτόμουν που θα πάω, δεν είχα καμία πρόταση. Είχε έρθει ένα τέλμα, τα είχαμε δώσει όλα. Τότε εγώ με την Ελένη είχαμε μια σχέση ερωτική, ήμασταν πολύ κοντά, ήταν δεμένοι η ομάδα» σημείωσε.