Γιώργος Αγγελόπουλος: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφο του Δήμητρα Βαμβακούση (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφο του Δήμητρα Βαμβακούση (ΦΩΤΟ)

O έρωτας δεν κρύβεται

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ζουν τον έρωτά τους και τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από κοινή τους έξοδο, το επιβεβαιώνουν.

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, φωτογραφίες και βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από ένα βράδυ που πέρασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου, μαρτυρούν έναν νέο έρωτα.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί στα μπουζούκια πριν από μερικές ημέρες, με την εκπομπή «Super Κατερίνα» να αποκαλύπτει το πρώτο κοινό τους βίντεο.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφο του Δήμητρα Βαμβακούση (ΦΩΤΟ) Γιώργος Αγγελόπουλος: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφο του Δήμητρα Βαμβακούση (ΦΩΤΟ) Γιώργος Αγγελόπουλος: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφο του Δήμητρα Βαμβακούση (ΦΩΤΟ) Γιώργος Αγγελόπουλος: Παθιασμένα φιλιά με τη σύντροφο του Δήμητρα Βαμβακούση (ΦΩΤΟ)

Ωστόσο, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού. Στις περισσότερες από αυτές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος κρατά τη Δήμητρα Βαμβακούση στην αγκαλιά του, ενώ χαμογελούν συχνά ο ένας στον άλλο, δείχνοντας πως περνούν πολύ καλά μαζί.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ντάνος είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».