Η απάντηση της Τσολάκη στη μητέρα της Καρολίνας: «Πολλές φορές δημιουργείς μεγαλύτερο πρόβλημα» (VIDEO)

Η απάντηση της Τσολάκη στη μητέρα της Καρολίνας: «Πολλές φορές δημιουργείς μεγαλύτερο πρόβλημα» (VIDEO)

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη

Τη δική της απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε η μητέρα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, κυρία Ζωή Πολυχρονίδου, θέλησε να δώσει η Ελένη Τσολάκη μέσα από την εκπομπή της στο ΟΡΕΝ.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά τη χθεσινή τηλεφωνική παρέμβαση της κυρίας Πολυχρονίδου στη Μαρία Μπακοδήμου, όπου χαρακτήρισε ψευδή όσα ακούστηκαν για την ίδια και την κόρη της από το στενό φιλικό περιβάλλον του Μπο, τοποθετήθηκε επί του θέματος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Όλοι οι φίλοι του Μπο τα ίδια με τη Γεωργία (Βρανά) λένε αλλά η κυρία Ζωή υποστηρίζει κάτι άλλο και είπε πως όσα ακούστηκαν εδώ στην εκπομπή ήταν ψέματα. Είναι πολλά τα σημεία στα οποία έχουμε τις αντιρρήσεις μας» ξεκίνησε να λέει η Ελένη Τσολάκη.




«Στα μισά που είπε φάσκει και αντιφάσκει. Αρχικά, δεν είπε κανένας για τη δεύτερη ψηφοφορία, για την πρώτη μιλήσαμε. Επίσης, είπαμε ότι συναντήθηκαν στο Λουτράκι, έχουμε και τη φωτογραφία από το Instagram της. Το επιβεβαιώνει και η ίδια» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Αυτά που ειπώθηκαν χθες ήταν 100% αληθή, είναι μηνύματα που έχουμε δει με τα μάτια μας και πράγματα που έχουμε ζήσει. Εγώ αυτό που θα έλεγα στη δική μου μητέρα είναι να κάνει ένα βήμα πίσω. Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να θίξουμε κάποιος, ούτε δικαστήριο κάνουμε» σχολίασε από τη δική του πλευρά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Αυτό που μένει στα sites είναι ότι στην εκπομπή της Τσολάκη λένε ψέματα. Είπαμε 100% αληθή πράγματα, δεν θα θιγούμε ως εκπομπή ότι λέμε ανακρίβειες» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

«Καταλαβαίνουμε κάθε μανούλα που θέλει να στηρίξει το παιδί της αλλά πολλές φορές δημιουργείς μεγαλύτερο πρόβλημα. Εμείς ούτε την ανθρωποφαγία θέλουμε να ενισχύσουμε, ούτε δικαστήριο κάνουμε εδώ πέρα. Απ’ ό,τι καταλάβαμε η αλήθεια της κυρίας Ζωής είναι διαφορετική. Της ζητήσαμε χθες αν θέλει να παρέμβει, την πήραμε και τώρα. Επιμένει ότι δεν θέλει, μπορεί να τη δούμε κάπου αλλού να απαντάει» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.