«Βόμβες» από Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Καρολίνα: «Πολύ δεύτερο, δίκαιος ο κόσμος που την πέταξε έξω» (VIDEO)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το απίθανο μονόπετρο που της έδωσε ο σύντροφός της

Τι είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και αναφέρθηκε στο Survivor All Star, τις εξελίξεις ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη αλλά και την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης.

«Είμαι χωρισμένη, νιώθω άβολα να μιλάω για αυτό είναι η αλήθεια αλλά είμαι αρκετά κοντά στο να πάω κι εγώ. Δεν το είχα δει το reality, επειδή είχα πολλές υποχρεώσεις, και τώρα που χώρισα δεν κάθομαι να το δω, γιατί θέλω να πάω και να μην ξέρω τίποτα για κανέναν. Θέλω να «κολλήσω» με όποιον μου κάνει σαν άνθρωπος» δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.




 

Πώς είδε το ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο αλλά και την αποχώρηση της παίκτριας από το Survivor;

«Πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η αποχώρησή της. Κι εμένα δεν θα μου άρεσε να συνεχίσω να τη βλέπω μέσα. Μου ήταν πολύ δεύτερο, πολύ φτηνό όλο αυτό που έκαναν εκεί μέσα, οπότε θεωρώ ότι ο κόσμος είναι δίκαιος κριτής και την πέταξε έξω» απαντά χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι από τα ονόματα που συζητήθηκαν αρκετά το τελευταίο διάστημα σχετικά με την ενδεχόμενη είσοδό τους στο Survivor All Star, γεγονός που επιβεβαιώνει και η ίδια. Αναμένεται να δούμε εάν και πότε θα ξεκινήσει τελικά η παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο.