Δημήτρης Κουρούμπαλης: «Ο Ντάνος είναι εξαιρετικός συνεργάτης και εκεί κάθεται η μπίλια»

Survivor All Star: Δεν θα το παρουσιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Πως ήταν η συνεργασία του με τον Ντάνο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Κουρούμπαλης στην κάμερα του Πρωινού με αφορμή το νέο θεατρικό του εγχείρημα. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να στηρίξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην προσπάθεια που κάνει στον χώρο της υποκριτικής καθώς ενώ τοποθετήθηκε τόσο για το metoo όσο και την επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης σημείσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι το θέμα μας αν ο Ντάνος ή οποιοσδήποτε Γιώργος παίζει χωρίς κάποιο χαρτί. Εφόσον δεν υπάρχει άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος μπορεί ο οποιοσδήποτε να παίξει. Και ο σκύλος μου και ο παπαγάλος μου και οποιοσδήποτε. Ο Ντάνος είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης, έχω δουλέψει μαζί του και είναι εξαιρετικός. Εν τέλει εκεί κάθεται η μπίλια. Αν ο άλλος σέβεται τη δουλειά, ακούει τι του λένε οι άλλοι και δεν έχει έρθει με σνομπισμό υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά».

«Μετά το Metoo έχει μπει ένα όριο, αυτό μπορείς να το κάνεις και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Από την άλλη όμως είμαστε εκτεθειμένοι στην ασχήμια του κόσμου και, επειδή δεν μπορούμε να την διορθώσουμε, η πιο ιδανική στάση είναι να πεις ότι εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.Όσον αφορά, τέλος, στην θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη, ο γνωστός ηθοποιός ήταν σαφής. «Και στο παρελθόν έχουμε υποθέσεις που ειχε γίνει λιντσάρισμα και ήταν κακοδικία, γιατί ήταν αθώος τελικά ο άνθρωπος».