Ο Αρναούτογλου απάντησε στον Μουτσινά: «Δεν ασχολούμαι μαζί του» (VIDEO)

Ο Αρναούτογλου απάντησε στον Μουτσινά: «Δεν ασχολούμαι μαζί του» (VIDEO)

Τι απάντησε η Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Νίκος Μουτσινάς έχουν μπει σε ένα γαϊτανάκι δημόσιων απαντήσεων ο ένας στον άλλων, μετά από το παράπονο που έκανε ο Γρηγόρης πως δεν του έχει απαντήσει ο Νίκος στο τηλέφωνο και δεν επικοινωνούν τα τελευταία χρόνια.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε: «Δεν ασχολούμαι με τον Νίκο, χαίρομαι πάρα πολύ που πάει καλά, αλλά ξέρω το ταλέντο του, τον εκτιμώ σαν παρουσιαστή, έχω πει αυτά που έχω πει και τα ξέρει. Επειδή με ρωτάνε γιατί έχουμε χαθεί με τον Νίκο, έχουμε χαθεί γι’ αυτό το πράγμα».

Για το γεγονός ότι δεν ανταποκρίνεται στην φιλία, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Αυτό είναι δικαίωμά του, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής, όταν κάποια στιγμή μιλάω για τον Νίκο και για τα συναισθήματά μου σε ό,τι αφορά επί προσωπικού. Επί επαγγελματικού είναι ένας άνθρωπος που θα καθίσω να τον δω το μεσημέρι, κάθε φορά που θα τον δω».

Μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε επίσης:

«Είπα στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την Τετάρτη ότι έχω πρόβλημα με τον Νίκο Μουτσινά, δεν ασχολούμαι με τον Νίκο γιατί του έχω ζητήσει να με πάρει ένα τηλέφωνο να του δείξω κάτι και δεν με έχει πάρει 2,5 χρόνια και θα’ ρθει τελικά η Ματίνα, ο Νίκος δεν νομίζω να με πάρει. Πιστεύω ότι κάποτε θα με πάρει τηλέφωνο για να το δούμε, ξέρω και πότε θα το κάνει».