Ο Μουτσινάς απάντησε στον Αρναούτογλου: «Δεν περίμενα να φτάσουμε…» (VIDEO)

Ο Μουτσινάς απάντησε στον Αρναούτογλου: «Δεν περίμενα να φτάσουμε...» (VIDEO)

Τι απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το παράπονο που έχει από τον Νίκο Μουτσινά εξέφρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (25/01) στην καλεσμένη του και φίλη του παρουσιαστή, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο παρουσιαστής του Ant1 και της εκπομπής «The 2Night Show» ανέφερε πως είχε ζητήσει από τον Νίκο Μουτσινά πριν από 2,5 χρόνια να κανονίσουν να βγουν για ένα καφέ καθώς ήθελε να του πει κάτι, αλλά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δεν τον κάλεσε ποτέ.

«Ο Νίκος Μουτσινάς, που συνεχίζεις να κάνεις παρέα, υπέροχος αλλά έχω κάποιο θέμα μαζί του. Με έχει στεναχωρήσει. Του ζήτησα εδώ και 2,5 χρόνια να πιούμε ένα καφέ, και ο λόγος που έχω λίγο απομακρυνθεί, είναι πως μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντά στα μηνύματα, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Δεν το κάνει επί προσωπικού αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του είπα ότι θέλω να του πω κάτι. 2,5 χρόνια δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο και με στεναχώρησε τόσο που σταμάτησα να ασχολούμαι» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.




 

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά ήρθε μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Πέμπτης (26/01).

«Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι γενικά με το τηλέφωνο δεν τα πάω καλά κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν τα πάω καλά, δεν απαντάω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ, να φτάναμε σε αυτό το σημείο. Και πετάχτηκε και η άλλη, θα την πιάσω σήμερα που έχουμε παράσταση στο Παλλάς. Αν είναι δυνατόν, να με στηρίξει η φίλη μου μια φορά. Τι ντροπή είναι αυτή; Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει; Δεν είναι πολύ τρομακτικό;» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.