Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δεν θα μου δώσει 2η ευκαιρία, δείχνει ότι είναι νοήμων» (VIDEO)

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δεν θα μου δώσει 2η ευκαιρία, δείχνει ότι είναι νοήμων» (VIDEO)

«Ηταν έντονο αυτό που είχα με τον Μπο», είπε η Καρολίνα Καλύβα

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star η Καρολίνα Καλύβα μίλησε, στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, για τα φιλιά της με τον Μάριο Πρίαμο και τη σχέση που είχε έξω από το παιχνίδι με τον Μπο.

«Με τον Μπο ήμασταν έναν μήνα μαζί. Ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του, δεν με ενόχλησε που δημοσιοποίησε τη σχέση μας. Είναι ένας από τους ανθρώπους με καλύτερη καρδιά που έχω γνωρίσει», ανέφερε.

«Θα ήταν θείο δώρο να έμπαινε ο Μπο στο παιχνίδι, θα είχα την ευκαιρία να του εξηγήσω κάποια πράγματα. Δεν αξίζει σε κανέναν να πληγωθεί έτσι, αλλά η ζωή τα έφερε έτσι. Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον Μπο. Ευτυχώς το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει. Το άγχος μου ήταν πώς θα περαστεί η πληροφορία για τον Μάριο όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μην περιμένει», πρόσθεσε.




 

Για την απόφαση του Μπο να λήξει τη σχέση τους είπε: «Κατανοώ τον Μπο 100%. Όταν ο Μάριος είπε πως θα με προσέχει το εννοούσε εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά τα συναισθήματα. Με τον Μπο είχαν φιλία από όσο γνωρίζω».

«Το αν θα συναντήσω τον Μπο μπορείτε να το αφήσετε για μένα. Στο παιχνίδι το τιμόνι του πλοίου το είχε η παραγωγή και το έβγαλε και καλώς το έβγαλε. Τώρα το τιμόνι το έχω εγώ. Χαίρομαι που ο ίδιος θέλει να με ακούσει και δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων», τόνισε.

Για την αποχώρησή της από το παιχνίδι είπε: «Στενοχωρήθηκα που έφυγα τόσο νωρίς. Σίγουρα δεν ψηφίστηκα μόνο για αγωνιστικούς λόγους».

Τέλος, σχολίασε όσα είπε η Ασημίνα για εκείνη: «Όταν η Ασημίνα αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή έκανε κακό στον άνθρωπο που είναι έξω. Είναι κατινιά αυτό που έκανε σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα, αλλά της δίνω ελαφρυντικό λόγω της ηλικίας της. Με την Ασημίνα δεν ήμασταν φίλες, δεν ταιριάζουν τα προφίλ μας».