Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση με τη σύντροφό του – Πιο ερωτευμένοι από ποτέ (VIDEO)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση με τη σύντροφό του – Πιο ερωτευμένοι από ποτέ (VIDEO)

O έρωτας δεν κρύβεται

Μία ανάρτηση – έκπληξη έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιώργος Αγγελόπουλος.

O νικητής του Survivor 2017 προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, αυτή την φορά επέλεξε να δημοσιεύσει το πρώτο του story με την Δήμητρα Βαμβακούση, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες, που τους θέλουν σε σχέση.

Στο story τους βλέπουμε αρκετά ευδιάθετους να τραγουδούν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που εκείνος οδηγεί.

Πριν μερικούς μήνες, σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται, είχε πει χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Ποια είναι η Δήμητρα Βαμβακούση

Έχει γεννηθεί το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο. Έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers στο Instagram και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019. Μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δήμητρα Βαμβακούση είχε μιλήσει ανοιχτά και για τις σημαντικές απώλειες που είχε βιώσει από παιδί και της είχαν στοιχίσει.

«Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες… Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου, αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδερφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά, αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!», είχε πει η 27χρονη σήμερα.