Έμεινε «κάγκελο» για τα πλάνα Μάριου-Καρολίνας η Μενεγάκη – «Δεν μπορώ να το πιστέψω» (VIDEO)

Ελένη Μενεγάκη σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου»

H Ελένη Μενεγάκη για τα πλάνα Μάριου-Καρολίνας

Και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε τα τρυφερά στιγμιότυπα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor, οι οποίοι και οι δυο στη ζωή τους δεν είναι μόνοι!

Η Ελένη Μενεγάκη «έμεινε άφωνη» με τα πλάνα και στη συνέχεια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη σκέψη της.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Το τι ζει ο καθένας μέσα στο σπίτι του και το ξέρει αυτός κι άλλοι 2-3 φίλοι του είναι αλλιώς. Δηλαδή νιώθω άβολα. Μπαίνω στη θέση του άλλου και λέω “πω, πω”. Γι’ αυτό λέω ερωτηματικό, μην κάψω κι αυτούς από το Survivor και λένε “τι σκέφτεται αυτή η γυναίκα”, λέτε ότι ήταν και φίλοι»!

Και συνέχισε λέγοντας η Ελένη: «Βρε μπας και τα είχαν πει όλοι μαζί και είπαν “Πάμε να κάνουμε λίγο έτσι. Δεν θα παρεξηγηθούμε μεταξύ μας”. Τώρα συγγνώμη, μπορεί να λέω και ακραία πράγματα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ενώ ξέρεις ότι δημοσίως, θα γίνει θέμα, πας και το κάνεις. Δηλαδή φιλιέσαι και αγκαλιάζεσαι»!

Και δεν δίστασε να πει: «Θέλετε να μου πείτε ότι αυτοί με τις κάμερες δεν τους μετράνε και δεν λένε ότι λείπουν δύο; Εγώ θυμάμαι ότι έχουν κάμερες όλη τη μέρα, όχι;».

Και εκεί που έμεινε κάγκελο η Ελένη είναι όταν έμαθε ότι και ο Μάριος δεν είναι μόνος στη ζωή του και έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου!