Αποκάλυψη από τον Τάσο Τρύφωνος: Ποια γνωστή παρουσιάστρια αφορά κάθε χρόνιο η πρώτη ερώτηση στον «Αδύναμο Κρίκο» (VIDEO)

Αποκάλυψη από τον Τάσο Τρύφωνος: Ποια γνωστή παρουσιάστρια αφορά κάθε χρόνιο η πρώτη ερώτηση στον «Αδύναμο Κρίκο» (VIDEO)

Tι αποκάλυψε ο Τάσος Τρύφωνος

Ο Τάσος Τρύφωνος παραχώρησε συνέντευξη στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε γιατί σε κάθε σεζόν που ξεκινάει ο «Αδύναμος Κρίκος» η πρώτη ερώτηση αφορά πάντα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ο αρχισυντάκτης του Αδύναμου Κρίκου, ο Ιωάννης Χατζηγεωργίου, θεωρεί γουρλού την Ελένη Μενεγάκη. Κάθε χρονιά στο πρώτο επεισόδιο στο πρώτο γύρισμα η πρώτη ερώτηση αφορά στην Ελένη Μενεγάκη» απαντά χαρακτηριστικά ο Τάσος Τρύφωνος, όταν ερωτάται εάν έχει κάποιον διάσημο καλεσμένο ως γούρι.




 

Πώς αντιμετωπίζει τα νούμερα της τηλεθέασης; Παίζουν σημαντικό ρόλο για τον ίδιο; Ο Τάσος Τρύφωνος παραδέχεται: «Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης και τα ελληνικά και τα κυπριακά. Δεν θα σου πω ψέματα: τα καλά νούμερα θα μου φτιάξουν τη μέρα, θα με ανεβάσουν. Πέρσι είχα καλεσμένη στο «Τετ α Τετ» τη Ρίκα Διαλυνά κι έκανε 25-26%. Μας είχε εκπλήξει και το κανάλι και εμένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Τάσος Τρύφωνος ξεκαθαρίζει πως ο κύκλος του «Αδύναμου Κύκλου» κλείνει φέτος για τον ίδιο και πως το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα θα ήθελε να είναι ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων.