Τριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Δεν έχουν χωρίσει ποτέ» (VIDEO)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα stories που βάζουν τέλος στις φήμες χωρισμού (ΦΩΤΟ)

Τι αποκάλυψε για το ζευγάρι

Για την περιοδεία του στην Αυστραλία αναχώρησε ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο πέτυχε η κάμερα του Super Κατερίνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για το Survivor All-Star και έδωσε τη δική του αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Τα συμβούλια δεν είναι σαν τα δικά μας. Μου έλειψε ο Τζέιμς, ο Παππάς, ο Ντάνος» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος για τα πρώτα επεισόδια του Survivor. «Είναι πολύ νωρίς για όλους και ο ένας φοβάται τον άλλο. Τώρα τα 5.000 να μην τα χάσουμε αυτή την εβδομάδα, κάτσε να περάσει η άλλη και η άλλη, να πάμε στο 20άρικο, είναι τα λεφτά καλά» πρόσθεσε.

«Ας σταματήσουν να μιλάνε για εμένα. Δεν είμαι παίκτης εγώ και δεν είμαι και εκεί να απαντήσω» επισημαίνει ο Τριαντάφυλλος.

Όσον αφορά τον φημολογούμενο χωρισμό ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Τριαντάφυλλος δηλώνει: «Δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν γενικά. Εννοείται ότι δεν χώρισαν ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κάτι, ο Βασάλος θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο… και καλά μετά ο έρωτας θα ξαναγίνει και μετά θα πάμε για γάμο».