The Voice: Τρελάθηκε η Καρολίνα, το βίντεο που έστειλε ο Ταλάντσεβ και την άφησε άφωνη

The Voice: Τρελάθηκε η Καρολίνα, το βίντεο που έστειλε ο Ταλάντσεβ και την άφησε άφωνη

Τι έστειλε ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Στη σκηνή του The Voice θέλησε να δοκιμάσει η Καρολίνα Κουντουπίδου τις δυνάμεις της, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, χωρίς όμως να έχει στείλει η ίδια την αίτηση συμμετοχής.

Κάτι που έκανε, εν αγνοία της όπως αποκάλυψαν στο εισαγωγικό βίντεο, ο καλός της φίλος Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Όσο ήμουν στο νησί αντιλήφθηκα πως εξελίχθηκε πάρα πολύ» ομολόγησε, με χιούμορ, ο πρώην παίκτης του Survivor για την καλή του φίλη με την οποία και γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια όπως ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό και τον παρουσιαστή του μουσικού σόου, Γιώργο Λιανό.

Η 31χρονη διαγωνιζόμενη, που προέρχεται από το Καζακστάν και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία εννέα ετών, επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Sway» με μοναδικό στόχο ασφαλώς να «γυρίσει» τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.

Από τις πρώτες κιόλας νότες η Καρολίνα Κουντουπίδου φάνηκε να απολαμβάνει αυτή την εμφάνιση στη σκηνή του The Voice αλλά, δυστυχώς, το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση δεν δόθηκε ποτέ στην γοητευτική διαγωνιζόμενη καθώς καμία καρέκλα από τους τέσσερις coaches δεν γύρισε για εκείνη.