Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει – Του έκανε καψόνια η Μενεγάκη;

Γιώργος Λιανός: Αποκαλύπτει – Του έκανε καψόνια η Μενεγάκη;

Κύλησε ομαλά η συνεργασία τους

Λίγο πριν την πρεμιέρα του All Star Survivor, ο Γιώργος Λιανός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» κι αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, το «Voice», αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Όπως είπε για το All Star Survivor: «Περιμένω την επίσημη ενημέρωση για το πότε θα φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο. Δεν έχω ακούσει τίποτα. Επειδή το Survivor All Star κοντεύει να ξεκινήσει, να σταματήσουμε να κουβεντιάζουμε τα γύρω γύρω και να δώσουμε ραντεβού στους στίβους μάχης. Αφού κάνουν όλοι τις συμφωνίες τους, πρέπει να συγκεντρωθούμε. Το λέω και στους παίκτες δημόσια, χρειάζεται λίγο να χαμηλώσουν οι φωνές και τα σχόλια και να συγκεντρωθούν στον πραγματικό αγώνα που ξεκινάει σε λίγο».

«Εγώ χαίρομαι πολύ γιατί τα καλέσματα που έχουν γίνει από την παραγωγή σε συγκεκριμένους παίκτες ήταν επιτυχημένα. Δεν θα ήθελα να είμαι σε θέση παίκτη, ο οποίος δεν έκανε το οικονομικό deal που ήθελε και να το βλέπει από το σπίτι του, θα ήταν λιγάκι στενάχωρο. Ξέρω ότι βαθιά μέσα τους θέλουν να ζήσουν ξανά αυτή την εμπειρία, γνωρίζοντας τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Φυσικά και γίνεται Survivor χωρίς τον Ντάνο», συμπλήρωσε

Αναφορικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού που παρουσιάζει, δήλωσε πως δεν θα αντικατασταθεί, αλλά ίσως το πρότζεκτ συνεχίσει μετά από κάποιο σημείο με διαφορετικό παρουσιαστή. «To Voice βάσει προγραμματισμού θα τελειώσει λίγο αργότερα. Οπότε, θα βρεθεί κάποιο πρόσωπο για να το στηρίξουν. Αν είναι η Φαίη Σκορδά, τότε το αφήνω σε καλά χέρια», ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν. «Την περίοδο που συνεργαζόμασταν, μου έγιναν κάποιες προτάσεις που θεωρούσα ότι ήταν η στιγμή να τις αξιοποιήσω πιο ατομικά. Μέχρι τότε ήμουν μέλος μιας παρέας, είχα κάνει βέβαια και κάποια πρότζεκτ ατομικά. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να μπω στην Acun Medya και δεν ήθελα να τη χάσω. Ο καθένας κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του. Αν βλέπεις ότι σε μία εκπομπή δεν έχεις το χρόνο που σου αναλογεί, καλό είναι να ψάξεις να βρεις μια ιδέα που θα σου δώσει ελευθερία κινήσεων. Η Ελένη ακούει αυτά τα πράγματα. Αν σε εμπιστευτεί, μπορεί να σου δώσει χρόνο να το κάνεις αυτό το πράγμα. Δεν μου έκανε καψόνια, μόνο στο στρατό τα έχω περάσει», είπε.