Μαυρικίου για Βανδή: «Ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει και σεξουαλικά» (VIDEO)

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Φουλ ερωτευμένοι στη Ρώμη -Τα τρυφερά στιγμιότυπα (ΦΩΤΟ)

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης την παρακολουθούσε και ήταν πολύ διακριτικός»

Για τη συμμετοχή τους στο Asia Express, αλλά και την «αλλαγμένη» Δέσποινα Βανδή μίλησαν Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την οποία όπως είπαν γνώριζαν πριν δημοσιοποιηθεί.

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Σε συναυλία της Δέσποινας Βανδή στην Κύπρο την παρακολουθούσε και ήταν πολύ διακριτικός. Πήγαινε στα καμαρίνια με απίστευτη διακριτικότητα. Όταν είχα γνωρίσει εγώ τη Δέσποινα Βανδή στο The Voice ήταν πολύ αυστηρή. Νομίζω ότι ο έρωτας την έχει ξεκλειδώσει, ακόμη και σεξουαλικά» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.




 

Για το Asia Express, από όπου και αποχώρησαν με την Ιλάειρα Ζήση, ανέφερε: «Πριν το παιχνίδι υπήρχε μία περίοδος προσαρμογής, μέναμε όλοι μαζί στο ξενοδοχείο και εκεί αναπτύχθηκαν οι σχέσεις. Βέβαια υπήρχε μία ειρωνεία προς το πρόσωπό μας», με την Ιλάειρα να προσθέτει: «Δεν είχα συνηθίσει να βρίσκομαι σε χώρους με λυκοφιλίες. Όταν γυρίσαμε ήμουν άσχημα ψυχολογικά. Έχασα αρκετά κιλά, δεν ήθελα να φάω, πονούσε το στομάχι και είχα αναγούλες».