H Πένυ Σκάρου έχει σχέση με γυναίκα: ««Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ»

H Πένυ Σκάρου έχει σχέση με γυναίκα: ««Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ»

Μίλησε για το νέο της τραγούδι

Η Πένυ Σκάρου κυκλοφόρησε τραγούδι όπου υμνεί την αγάπη και αφορά την ερωτική σχέση δύο γυναικών, αποτυπώνοντας τα συναισθήματά της.

«Σε μια εποχή που κυριαρχεί ο σκοταδισμός είναι πολύ σημαντικό ένας καλλιτέχνης να βγάζει αλήθειες. Το νέο μου τραγούδι είναι μια βιωματική ιστορία. Γενικότερα τα τραγούδια μου, τα περισσότερα τουλάχιστον είναι βιογραφικά. Θεώρησα ωραίο να αποτυπώσω από που ένιωσα κάποια στιγμή στη ζωή μου με μια γυναίκα σε εικόνα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα και το αποτύπωσα και στην ιστορία αυτού του τραγουδιού», δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που καταπιέζουν τα παιδιά τους, που δεν αποδέχονται τις επιλογές τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι θέλω να δώσω και ένα μήνυμα στις μεγαλύτερες γενιές να αποδέχονται πιο εύκολα τις επιλογές των παιδιών τους», πρόσθεσε.

Η Πένυ Σκάρου αποκάλυψε τη στιγμή που είπε στους γονείς της ότι έχει σχέση με γυναίκα.

«Οι δικοί μου δεν έπαθαν σοκ. Η οικογένειά μου είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Και με το ατύχημα με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Λίγο οι αδελφούλες μου κλώτσησαν. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά και σε κάποιους να μην αρέσει αλλά το σημαντικό είναι η αγάπη. Όταν γίνεται κάτι με αγάπη, στο τέλος όλοι το αποδέχονται… Όλα είναι στο μυαλό», ανέφερε.