Δέσποινα Βανδή: Εκθειάζει το Μαυρίκιο Μαυρικίου – «Είσαι σπουδαίος» (VIDEO)

Δέσποινα Βανδή: Εκθειάζει το Μαυρίκιο Μαυρικίου - «Είσαι σπουδαίος» (VIDEO)

Η τραγουδίστρια εντυπωσιάστηκε με την εμφάνιση του Κύπριου καλλιτέχνη

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και ερμήνευσαν το τραγούδι του μιούζικαλ «Δαίμονες».

Το ζευγάρι κέρδισε τους κριτές, οι οποίοι μίλησαν για εκείνο με τα πιο θερμά σχόλια. Ειδικότερα, η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό της για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τις φωνητικές του δυνατότητες.

«Εσείς είστε το ζευγάρι έκπληξη. Όπως το νιώθω, θα το πω, χωρίς να έχω παρακολουθήσει πολλά πράγματα, αλλά έχω μια αίσθηση. Νιώθω ότι όλο αυτό τον καιρό, η προσωπικότητά σας δεν έχει αναδειχθεί μέχρι σήμερα, μέχρι να δούμε αυτό να συμβαίνει στη σκηνή του J2US», τους είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Κύπριο καλλιτέχνη, δήλωσε: «Μαυρίκιε, πραγματικά είσαι σπουδαίος και εγώ μέχρι σήμερα, δεν το είχα δει αυτό. Οι δυνατότητές σου είναι τεράστιες».

«Το ξέρω ότι διαγωνιζόμενη είναι η αγάπη σου, το κορίτσι σου, αλλά νιώθω την ανάγκη να σου το πω. Είσαι σπουδαίος. Και χαίρομαι που ήρθες εδώ στο J2US και σου δόθηκε η ευκαιρία σε μια τόσο σπουδαία παραγωγή να δείξεις ποιος μπορείς να είσαι και εσύ πάνω στη σκηνή», συμπλήρωσε.

Συγκινημένος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε στη Δέσποινα Βανδή: «Είναι πολύ σημαντικό που μου το λες εσύ αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ ευγνώμων για όλο αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».