Εξαγριώθηκε ο Τάσος Κωστής με μία θαυμάστρια του: «Ήρθε και μου τράβηξε τα μαλλιά, την πήρε και τη σήκωσε»

Εξαγριώθηκε ο Τάσος Κωστής με μία θαυμάστρια του: «Ήρθε και μου τράβηξε τα μαλλιά, την πήρε και τη σήκωσε»

Αναφέρθηκε και στο Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για σωρεία σεξουαλικών αδικημάτων

Συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Κωστής κι αναφέρθηκε στην καριέρα του, τις σειρές που έχει συμμετάσχει, αλλά και στον συνάδελφό του, που κατηγορείται για σεξουαλικά αδικήματα, τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αναφέρθηκε αρχικά, στην καριέρα του.

«Άνθρωποι ηλικίας μέχρι και 45 ετών, με έχουν μέσα στις καρδιές τους. Ακούγοντας τις μεταγλωττίσεις μου σε κάποιες παιδικές σειρές, ξαναγυρίζουν στην παιδική τους ηλικία. Ήταν δική του ιδέα το όνομα του Αστυνόμου Σαΐνη», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές, που συμμετείχε: «Το Ρετιρέ ήταν μια σειρά, στην οποία ανακάλυπτες Έλληνες. Όσο για τη σειρά “Τόλμη και Γοητεία” νομίζουμε πως ό,τι γίνεται εκεί, πρέπει να το κάνουμε και σε σειρές στην Ελλάδα. Αν αυτό είναι σίριαλ… ».

Ο ηθοποιός μίλησε ακόμα, για τη σειρά «Μαρία, η άσχημη», με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Δαλιάνη.

«Η σειρά αυτή έκανε μεγάλη επιτυχία. Πήγε καλά, ακόμα και στις επαναλήψεις. Μια θαυμάστρια τότε, ήρθε και μου τράβηξε τα μαλλιά για να δει αν είναι περούκα. Την πήρε ο διάολος και τη σήκωσε», ανέφερε χιουμοριστικά.

Όσο για τις αμοιβές του στην τηλεόραση, ο Τάσος Κωστής αποκάλυψε πως ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές. «Όταν πρωτομπήκα στη μεταγλώττιση, έπαιρνα 7000 δραχμές το επεισόδιο, αγόρασα τηλεόραση. Είχα κάνει και μια διαφήμιση και με τα χρήματα αγόρασα αυτοκίνητο», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όπως είπε, ποτέ δεν υπήρξε φίλος του.

«Με τον Φιλιππίδη δεν υπήρξαμε φίλοι, ήμασταν επαγγελματίες που κοιτούσαμε τη δουλειά μας. Όταν συνεργαστήκαμε, έδινε το 120% του εαυτού του στη δουλειά. Μόνο όσοι τον κατηγορούν, ξέρουν τι έχει συμβεί πραγματικά. Εγώ δεν ήμουν μπροστά, μένει να αποδειχτεί τι έχει γίνει», τόνισε.