Μαυρίκιος Μαυρικίου–Ιλάειρα Ζήση: «Μάς εκμεταλλεύτηκαν και γίναμε νούμερα»

Μαυρίκιος Μαυρικίου–Ιλάειρα Ζήση: «Μάς εκμεταλλεύτηκαν και γίναμε νούμερα»

Δηλώσεις στην Super Κατερίνα

Για το πώς γνωρίστηκε με την Ιλάειρα Ζήση αλλά και τα σχέδια τους για παιδί μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου, όπου αποκάλυψε ότι υπήρχαν άνθρωποι σε κανάλια που τους εκμεταλλέυτηκαν για τα νούμερα.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, σε αυτή την αίθουσα εδώ γνωριστήκαμε με την Ιλάειρα. Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι μέσα σε ένα χρόνο θα γινόντουσαν τόσα πράγματα», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε και στο αν θα ήθελε να μείνει άμεσα έγκυος η αγαπημένη του λέγοντας: «Έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες στον χώρο και είπα να το καθυστερήσουμε λίγο».

Τέλος, αναφέρθηκε σε όσους τον εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν νούμερα τονίζοντας: «Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Καλώς ή κακώς κάποιες φορές τα πράγματα γίνονται μόνα τους. Αυτή η ιστορία έγινε viral και εγώ φταίω.

Η Ιλάειρα στην προσπάθειά της να μην με στεναχωρήσει, κάπου η κατάσταση ξέφυγε. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Αν το ξαναέκανε τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Υπήρχαν πολλοί που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα».