Μάριος Ιορδάνου: Έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο-«Έπαψε η καρδιά μου να χτυπά…»

Μάριος Ιορδάνου: Έφτασε ένα βήμα πριν από το θάνατο-«Έπαψε η καρδιά μου να χτυπά...»

Η σοκαριστική εξομολόγηση του

Ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα» για τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή του με μία από αυτές να είναι και η σοβαρή περιπέτεια υγείας του.
«Έπαθα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια. Πέθανα, έπαψε η καρδιά μου να χτυπά. Κάθε στιγμή ήταν δίπλα μου η Σοφία. Έχει ένα χαρακτήρα από ατσάλι, δεν λυγίζει ποτέ. Ένιωθα τέτοια ασφάλεια μαζί της που δεν με ένοιαζε. Όταν ένιωθα ότι φεύγω είχα δίπλα τον άνθρωπο της ζωής μου. Σκεφτόμουν «Μάριε, γίνεται να είσαι τόσο τυχερός;». Αν αξίζει αυτό το μικρό πέρασμα στον κόσμο, αξίζει επειδή γνώρισα την Σοφία», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν πήγα να φύγω από την ζωή τυφλώθηκα, έχασα τους χτύπους της καρδιάς μου. Ήμουν νεκρός, όλα ήταν σκοτάδι. Ένιωθα δαιμονισμένα ευχάριστα», αποκάλυψε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο ίδιος δήλωσε πως ένα παιδί δεν θα μεγάλωνε την ευτυχία του με την Σοφία, καθώς είναι ήδη ευτυχείς και έχει τον σκύλο του: «Όταν νιώθω για τον σκύλο μου ότι είμαι πατέρας, είμαι πατέρας. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε».

«Και σε έμενα είχαν τύχει λεκτικές παρενοχλήσεις. Πάρα πολλές φορές είχα δεχθεί και ανήθικες προτάσεις», είπε.

Επιπλέον αναφέρθηκε στη θεατρική συνεργασία του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, η οποία χάλασε: «Θα μιλήσω για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον οποίο ενώ δεν τον ξέρω προσωπικά, η Σοφία μου έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Μου έχει πει ότι είναι βαθιά ανθρώπινος, της έχει σταθεί».

Ακόμη θυμήθηκε και μερικές στιγμές από τη θεατρική του συνύπαρξη με τον Θανάση Βέγγο: «Ήταν ένα πλάσμα θεϊκό. Μου έδινε συμβουλές και δύναμη. Θυμάμαι είχαμε μία σκηνή στο θέατρο οι δύο μας και βγαίναμε χέρι χέρι μαζί στη σκηνή», είπε.