Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους

Εθεάθησαν μαζί στο αεροδρόμιο

Η Σίσσυ Χρηστίδου όπως έκανε γνωστό μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό, αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί με την οικογένεια της στο Ντουμπάι και να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη επιθυμία του γιου της Φίλιππου Ραφαήλ.

 

Την είδηση του ταξιδιού έκανε γνωστή η παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και επισημαίνοντας ότι είναι το πρώτο μεγάλο οικογενειακό ταξίδι έπειτα από δυο χρόνια, λόγω πανδημίας.

Το TLIFE εντόπισε τη Σίσσυ Χρηστίδου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά δεν ήταν μόνο με τους γιους της, αφού εκεί βρισκόταν και ο Θοδωρής Μαραντίνης, αλλά παραμένει άγνωστο αν ταξίδεψε μαζί τους ή βρέθηκε στο σημείο για να τους αποχαιρετήσει.

Στις φωτογραφίες η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, συνοδεύοντας τους δύο γιους τους, βρέθηκαν στο γκισέ για τον έλεγχο των εισιτηρίων τους.

Μπορεί το 2019, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας, να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, όμως, μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των δυο παιδιών τους.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους