Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η αληθινή αιτία για την οποία χώρισε το Γιάννη Λάτσιο

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η αληθινή αιτία για την οποία χώρισε το Γιάννη Λάτσιο

Ένα ταξίδι έμελλε να τα αλλάξει όλα

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Συγκεκριμένα ήταν στις 29 Ιανουαρίου 2010 όταν ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωναν το διαζύγιό τους με την εξής ανακοίνωση: «Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους», ανακοίνωσαν σοκάροντας το πανελλήνιο.

Ωστόσο, αν και η ανακοίνωση έδειχνε την εικόνα τότε ενός αγαπημένου ζευγαριού, λίγο καιρό μετά θα ακολουθήσουν δημοσιεύματα που θα κάνουν λόγο ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν από την κοινή τους ανακοίνωση. Το τελευταίο τους κοινό ταξίδι έγινε στις 12 Ιουλίου 2009 με προορισμό τη Μυτιλήνη ήταν αυτό που τα άλλαξε όλα. Το συγκεκριμένο ταξίδι έγινε μετά την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη από τα Άχλα, ένα μέρος στο οποίο ο Λάτσιος δεν μπορούσε να πάει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Εκεί η γνωστή παρουσιάστρια γνώρισε τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή, το μέλλοντα σύζυγό της, τον Ματέο Παντζόπουλο. Το γυαλί είχε ραγίσει κι έσπασε οριστικά τον μοιραίο Ιούλιο στη Μυτιλήνη. Εκεί που οι δυο τους έπειτα από έντονους διαλόγους κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να είναι πια μαζί.