Η Μάριον Μιχελιδάκη απαντά: «Δεν αποκαλέσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη φερόμενο βιαστή»

Η Μάριον Μιχελιδάκη απαντά: «Δεν αποκαλέσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη φερόμενο βιαστή»

Μετά από σχόλια στα social media

Στα σχόλια που την θέλουν να χαρακτήρισε «φερόμενο βιαστή» τον καταδικασθέντα Δημήτρη Λιγνάδη απάντησε η Μάριον Μιχελιδάκη.

Πιο συγκεκριμένα η Μάριον Μιχελιδάκη ξεκαθάρισε πως δεν αποκάλεσε ποτέ ως «φερόμενο βιαστή» τον Δημήτρη Λιγνάδη, όπως κάποιοι σχολίασαν.

«Σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια διευκρίνιση. Καταλαβαίνουμε ότι μερικές φορές ακούγοντας ή βλέποντας μια συνέντευξή, μια συνομιλία, όπως συνέβη χθες, μπορεί κάτι να ακουστεί και να αναπαραχθεί λάθος.

Εμείς εδώ ποτέ δεν αποκαλέσαμε τον Δημήτρη Λιγνάδη ως φερόμενο βιαστή. Συζητήσαμε με τον κύριο Βλάχο που είναι ο δικηγόρος του Αιγύπτιου, Αλί, που για αυτή την περίπτωση αθωώθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Καλώς ή κακώς το δικαστήριο το έκρινε. Εκεί είπαμε για φερόμενο βιασμό, όχι φερόμενο βιαστή.

Για αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση είπαμε για το τεκμήριο της αθωότητας. Το ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο ανηλίκων, εδώ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ. Ούτε προσπαθήσαμε τίποτα να ρίξουμε, ούτε από εδώ ούτε από εκεί. Ήταν ξεκάθαρο. Υπάρχει το απόσπασμα, είναι πολύ εύκολο, θα το ανεβάσω και εγώ στους προσωπικούς μου λογαριασμούς. Ακούστε το λίγο πιο προσεχτικά» είπε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη.