Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο άγριος καβγάς με τη Μαρία Κίτσου στις «Άγριες Μέλισσες» – «Ήθελα να τη σκοτώσω»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο άγριος καβγάς με τη Μαρία Κίτσου στις «Άγριες Μέλισσες» - «Ήθελα να τη σκοτώσω»

Πως επηρέασε ο τσακωμός τους τα γυρίσματα

Το αφιέρωμα του ΑΝΤ1 στις Άγριες Μέλισσες προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής κι έφερε στο φως πολλές αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές.

Μπορεί οι ηθοποιοί να είχαν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και το κλίμα στα γυρίσματα να ήταν ιδανικό για όλους, όμως δεν έλειψαν και οι εντάσεις, όπως είναι φυσικό.

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν το γύρισμα. Και μάλιστα, λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσουν μια πολύ τρυφερή σκηνή του Λάμπρου με τη Λενιώ.

Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε κλείνοντας.