Καλλιόπη Μπεζαντέ: Η Ναξιώτισσα που υποτιμούσαν και βρέθηκε στον τελικό του MasterChef

Καλλιόπη Μπεζαντέ: Η Ναξιώτισσα που υποτιμούσαν και βρέθηκε στον τελικό του MasterChef

Είχε τη μεγαλύτερη εξέλιξη στον διαγωνισμό

Ένα γνώριμο πρόσωπο εμφανίστηκε στις οντισιόν του MasterChef. Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ετοίμασε στους κριτές του MasterChef tataki σολομού, διεκδικώντας μια θέση στον διαγωνισμό, που δεν είχε καταφέρει να μπει στον προηγούμενο κύκλο.

«Δεν μου αρέσει να τα παρατάω και πέρυσι τα είχα παρατήσει λίγο. Μετά από αυτά πείσμωσα και λέω γιατί αφού ξέρω και μαγειρεύω τόσα χρόνια. Νιώθω αρκετά πιο έτοιμη, όπως πέρυσι φοβόμουν, φέτος δεν φοβάμαι καθόλου και κανέναν», είχε πει στην κάμερα, πριν δοκιμάσουν οι κριτές το πιάτο της. Ο Σωτήρης Κοντιζάς της είπε «όχι», με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της δίνουν «ναι» και την ποδιά για την επόμενη φάση.

Η οντισιόν της Καλλιόπης στο MasterChef

Μετά από μαγειρικές δοκιμασίες, η Καλλιόπη, που έχει σπουδάσει χρηματικοοικονομικά,
μπήκε στο σπίτι του MasterChef.

Μπορεί στην αρχή να μην είχε ξεχωρίσει τόσο με το μαγειρικό της ταλέντο -έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα πάντως για τον καλοσυνάτο χαρακτήρα της, ωστόσο, στη συνέχεια άφησε τους πάντες άφωνους με την εξέλιξή της.

Καθώς περνούσε ο καιρός και οι δοκιμασίες συνεχίζονταν και γινόντουσαν ακόμα πιο απαιτητικές, η Καλλιόπη άρχισε να λάμπει στην κουζίνα με τα πιάτα της να αποτυπώνουν την ανοδική της πορεία.

 

Η απίστευτη εξέλιξη της Ναξιώτισσας Καλλιόπης, που αποθέωνε το νησί της με κάθε ευκαιρία, έγινε αντιληπτή από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι από εκεί που την υποτιμούσαν στην κουζίνα, άρχισαν να την μετρούν ως αντίπαλο με δύναμη.

Όταν πέρασε στην τελική τετράδα, η Καλλιόπη εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είχε περάσει καλά. «Κοιτάξτε ένα κορίτσι που έμαθε να μαγειρεύει σε μια ταβέρνα, κοιτάξτε πόσο μακριά μπορεί να πάει», είχε πει.

«Για μένα Καλλιόπη είσαι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στον διαγωνισμό. Με ένα χειροκρότημα θα σου δώσουμε τον άτυπο τίτλο της μεγαλύτερης εξέλιξης», είχε πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει «της εξελισάρας»

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της στο MasterChef, οι τηλεθεατές ξεχώρισαn την Καλλιόπη για το ήθος και τον καλοσυνάτο χαρακτήρα. Όνειρό της είναι να ανοίξει την δική της καντίνα, σερβίροντας όσα εκείνη έχει φανταστεί.

Μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο του MasterChef, ωστόσο, οι φαν του διαγωνισμού ελπίζουν να την δουν σύντομα στην καντίνα της!

Η Καλλιόπη είναι η δεύτερη Ελληνίδα MasterChef!