Μαυρίκιος Μαυρικίου για την δημοσιότητα της σχέσης με την Ιλάειρα: «Έχει αρχίσει να γίνεται επιχειρηματικό όλο αυτό και δεν το κρύβω»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για την δημοσιότητα της σχέσης με την Ιλάειρα: «Έχει αρχίσει να γίνεται επιχειρηματικό όλο αυτό και δεν το κρύβω»

Τι είπε για τη σχέση τους

Καλεσμένοι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Όλα Γκουντ» ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι, που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο, μίλησε για την προβολή της σχέσης τους.

«Υπάρχουν άνθρωποι που γενικά τα χώνουν εννοώ δεν είχαμε προηγούμενα. Εγώ υπήρχε μία περίοδος πριν γίνει όλο αυτό όσο ήμουνα μόνος μου που έκανα τις παραγωγές μου που έκανα τις συναυλίες μου, κατά την οποία εγώ -από όλα αυτά τα πάνελ και τους παρουσιαστές και τους αρχισυντάκτες- ζητούσα βοήθεια να στηρίξουν τις δουλειές μου! Αυτοί οι άνθρωποι πάντα με είχαν ανοιχτή την πόρτα με βοηθούσαν στα πρώτα μου βήματα να σταθώ… πώς μπορώ εγώ αυτούς τους ανθρώπους να πω όχι;» είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Είναι κάτι που το θέλουμε να σταματήσει αυτό γιατί όντως η χαρά που ήταν να δώσουμε, τη δώσαμε. Απλά αυτό που δεν το αφήνει να σταματήσει είναι οι τόσες προτάσεις που προσπαθούμε και εμείς να τις διαχειριστούμε και είναι ότι ο περισσότερος κόσμος αγκαλιάζει πάρα πολύ αυτό που κάνουμε, έχει αρχίζει να γίνεται επιχειρηματικό όλο αυτό και δεν το κρύβω», πρόσθεσε.