H Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου: «Στενοχωριέμαι, δεν μου αρέσει ο πόλεμος που της κάνουν»

H Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου: «Στενοχωριέμαι, δεν μου αρέσει ο πόλεμος που της κάνουν»

«Πρέπει να προχωρήσουμε και να μην κρίνουμε τον άλλο»

Η Κατερίνα Καραβάτου εξέφρασε δημόσια την υποστήριξή της στην Ιωάννα Μαλέσκου, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «After Dark» κι ένα μικρό απόσπασμά της προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα».

Στο απόσπασμα αυτό η Κατερίνα Καραβάτου σχολιάζει τα όσα λέγονται κατά καιρούς για τη συνάδελφό της και παρουσιάστρια του «Love It».

«Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή να στοχοποιούν κάποιον κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ασχέτως αν αρέσει σε κάποιον ή όχι ή δεν είναι του στυλ τους, δεν μου αρέσει να γίνεται αυτός ο πόλεμος. Όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει τη δική της προσπάθεια και οφείλει ο καθένας να τη σεβαστεί, χωρίς να τη σχολιάζει αρνητικά για το αν θα συνεχίσει στην τηλεόραση ή όχι.

«Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει εδώ και δύο χρόνια μια προσπάθεια στον ΣΚΑΪ και δεν είναι ωραία τα όσα ακούγονται. Όχι μόνο για την Ιωάννα. Γενικά δεν είναι ωραίο το αν θα συνεχίσει ή όχι, το ότι λήγει το συμβόλαιό της, ότι δεν την θέλει κανείς κλπ. Όπως έχουμε προχωρήσει σε πάρα πολλά πράγματα, πρέπει κι όλοι εμείς που βγαίνουμε μπροστά, να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Στην ίδια θέση είμαστε, μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Θέλει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και τρυφερότητα», εξήγησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου.