Περρής: «Η Μαλέσκου δεν θα λείψει ούτε σε μένα, ούτε στον ΣΚΑΪ» (VIDEO)

Περρής: «Η Μαλέσκου δεν θα λείψει ούτε σε μένα, ούτε στον ΣΚΑΪ» (VIDEO)

Τι δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο Βαγγέλης Περρής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον Αρτ και απάντησε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Στο Πρωινό, για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει.




 

Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, τα οποία δεν θα τα έχει δει κανένας, θα τα παίζει ο Μουτσινάς, θα έχουν και οι δύο επιτυχία που την έχουν ανάγκη και θα είναι μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη τη Μαλέσκου. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή. Το φετινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ήταν… ταλεντάκι».