Ορφέας Αυγουστίδης: «Αγωνίζομαι να είμαι καλύτερος σύντροφος» (VIDEO)

Ορφέας Αυγουστίδης: «Αγωνίζομαι να είμαι καλύτερος σύντροφος» (VIDEO)

Πρέπει να βλέπεις και την άλλη ως τη φίλη σου, τη σύντροφο, την ερωμένη σου, ανέφερε

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύει η κωμωδία στη σύγχρονη εποχή, το κεφάλαιο της οικογένειας και τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, αλλά και την τριετία στον «Σασμό».

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Για την οικογένεια του, τη σύζυγό του και τον γιο τους, σχολίασε: «Το κεφάλαιο οικογένεια είναι μια επιτυχία που διαπραγματεύεσαι αυτό το αίσθημα καθημερινά. Δηλαδή κάθε μέρα είναι πολλοί μικροί, άλλοι πιο εύκολοι και άλλοι πιο δύσκολοι, στόχοι. Ο γιος μου με έχει μετατοπίσει πάρα πολύ και μερικές φορές μου φωτίζει ότι «όχι αρκετά». Θεωρώ ότι φυσικά και έχει μετατοπιστεί και έχει αλλάξει το εγώ μου, αρχικά δεν γράφεται πλέον με κεφαλαίο, αλλά υπάρχουν και δύσκολες στιγμές που σου φωτίζει ότι πρέπει να δουλέψεις κι άλλο και να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια και ότι δεν έχεις μετατοπιστεί όσο θα ήθελες τελικά. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρουσα πρόκληση».

Σε ερώτηση για το αν αγωνίζεται να είναι καλύτερος σύντροφος, ο ηθοποιός απάντησε: «Αγωνίζομαι να είμαι καλύτερος σύντροφος. Είναι η τριάδα προς το παρόν, αλλά πρέπει να κρατήσεις φωτεινό και το “2”. Πρέπει να βλέπεις και την άλλη ως τη φίλη σου, τη σύντροφο, την ερωμένη σου».

Για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σασμός», στην οποία πρωταγωνιστούσε, ο ηθοποιός σχολίασε: «Από την τριετία του “Σασμού” κρατάω πολλά. Κάποιους φίλους, δεν μπορώ να πω γενικότερα ότι σε αυτή τη δουλειά ψάχνουμε φίλους αλλά έκανα φίλους, τη συνεργασία με την μαμά μου που πια είναι δεδομένα επειδή έχει γράψει πολύ. Αντισταθήκαμε πολλά χρόνια είναι η αλήθεια αλλά το κάναμε στη σειρά».

Ειδικότερα, ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε τα εξής για την κατάσταση της κωμωδίας: «Είναι μια δύσκολη εποχή για την κωμωδία διότι δεν έχει βρει ακόμα πως να υπάρξει υπό το καθεστώς του νέου εγχειρίδιου συμπεριφοράς, τρόπων, σεβασμού και συμπεριληπτικότητας. Το λέω φυσικά για καλό γιατί και τον «Άσχημο» δεν θα μπορούσα να τον πω κωμωδία , έχει κάποιες γκοτέσκ συνθήκες τεντωμένες και μια πολύ συγκεκριμένη που προτείνει ο συγγραφέας».