Survivor: «Τι χάλια μακιγιάζ της Σταυρούλας» -Πάρτι στο Twitter με την αναβίωση τoυ Grease

Survivor: «Τι χάλια μακιγιάζ της Σταυρούλας» -Πάρτι στο Twitter με την αναβίωση τoυ Grease

Όλα όσα έγιναν

Οι Έλληνες παίκτες της μπλε ομάδας και οι Τούρκοι παίκτες της μπλε ομάδας του τουρκικού All Star Survivor απόλαυσαν στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/5) στο Survivor ένα μαγικό πάρτι γεμάτο χορό και τραγούδι.

Οι Μπλε και οι Κόκκινες ομάδες των δύο χωρών ενώθηκαν και μας χάρισαν έναν ανεπανάληπτο αγώνα, γεμάτο ένταση και τρομερή αγωνία, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Νικητές υπήρξαν οι Μπλε.

Πριν από τον αγώνα μάλιστα ο Acun Ilıcalı φρόντισε να περιγράψει τους Έλληνες στους Τούρκους. Ο Άρης ο ποδοσφαιριστής που έφερε τα πάνω κάτω και ο Τάκης ο ηλικιωμένος τσακώνονται συνέχεια τους είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: Οι Έλληνες έχουν έναν τρομερό ανταγωνισμό. Έχουν πενταπλάσιες εντάσεις απ’ ότι έχετε εσείς.

Είχε προηγηθεί τώρα στην έναρξη του επεισοδίου, το τρυφερό ενσταντανέ Μαρτίκα- Βρισηίδας που… ανάγκασε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να φορέσει στο κεφάλι ένα δίχτυ, σαν πέπλο για γάμο και να προβεί στην καθιερωμένη του ψυχαγωγική εκπομπή όπου ως παρουσιαστής παρουσιάζει τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο.

Η τελευταία ήταν αφιερωμένη στο νέο ζευγαράκι του νησιού. «Κάνω εμετό φίλε σου λέω» είπε στην κάμερα και έβγαλε όλα του τα συναισθήματα για το ζεύγος.

Το πάρτι τώρα ήταν θεματικό και αναβίωσε το θρυλικό μιούζικαλ Grease, με τους παίκτες να ντύνονται ανάλογα!

Η Σταυρούλα εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια της, το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο. Την ίδια στιγμή, τα looks των Άρη Σοϊλέδη και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, έκλεψαν τις εντυπώσεις.